Seguiu-nos a:

Facebook Layar

Tancar Avantatges de Cerdanyola

  • Cerdanyola del Vallès compta amb una població de 57.723 habitants (2017) i disposa de 8 polígons d’activitat econòmica, amb empreses de referència internacional especialitzades en el sector TIC, químic i electrònic entre d’altres. La combinació del caràcter empresarial del municipi i els serveis comercials existents crea un clima idoni per a la instal·lació de tot tipus d'empreses.
  • La proximitat de Cerdanyola amb pols de talent i d'innovació de referència (sincrotró Alba, parc de recerca UAB, Parc Tecnològic del Vallès, 22@...) fa possible articular espais de col·laboració i accelera la transferència de talent, coneixements i tecnologia.
  • Cerdanyola forma part de l’àrea metropolitana de Barcelona i se situa a menys de 20 quilòmetres de la ciutat de Barcelona, el gran pol d’innovació del sud d’Europa. A més, l’autopista AP-7 connecta Cerdanyola i els seus polígons amb la resta de la península Ibèrica i Europa amb gran facilitat.
  • ACC1Ó, l’Agència per a la competitivitat de l’empresa del Govern de Catalunya, impulsa inversions d’empreses estrangeres, oferint serveis i actuant com a plataforma d’aterratge. Compta amb una xarxa internacional de 34 centres de promoció de negocis arreu del món. Ofereix un servei de localització empresarial i el servei d’incentius a la inversió d’alt impacte empresarial.

Tancar Twitter

Tancar Mapa d'empreses

Tancar Oferta de sòl industrial

CIT 9B Parc de l'Alba
CIT 9C Parc Tecnològic del Vallès
CIT 10B La Bobila
CIT 11C La Clota
CIT 11B Riviere - Can Mitjans
CIT 11A Polizur - Can Mitjans
CIT 11D Xarau - Santa Anna
CIT 11E Carretera de Barcelona
CIT 7A Can Fatjó Nord
CIT 7C Can Fatjó Sud

Tancar Tens alguna pregunta?

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, no dubtis en contactar-nos

Tel                     935 80 88 88

e-mail              aric@cerdanyola.cat

Personalitzar aquesta pàgina

Afegiu o elimineu els panells del vostre interès

Reinicialitzar els panells

Seguiu-nos a:

Facebook
Cerdanyola Oberta
Avinguda Roma, s/n (9,78 km) 08290 Cerdanyola del Vallès
Tel: 935 94 70 50 - a/e: aric@cerdanyola.cat